IN TOUCH WITH DESIGN

Every business should be completely concerned with beauty
- it is after all a collective human need.

Karim Rashid

Fiecare afacere ar trebui să fie preocupată de frumuseţe
- frumuseţea este totuşi o nevoie umană colectivă

Karim Rashid

Între două obiecte cu aceeaşi funcţie, pe care îl alegeţi? Pe cel comun sau pe cel atrăgător şi original? În mod sigur, pe cel cu preţul abordabil. Dar dacă ambele preţuri sunt abordabile şi corecte?

Fie că este vorba de oameni sau companii, cu toţii vrem să captăm atenţia, să ne afirmăm individualitatea, să ne facem publice valorile. Obiectele sunt deseori purtatorul nostru de cuvânt.

Lucrăm din 1998 în industria cadourilor de afaceri şi credem în obiectele a căror utilitate este completată de forme frumoase şi distincte. Susţinem democratizarea designului şi ne-am facut o misiune din a-l face accesibil. Promovăm obiecte care ne descriu propriile valori: utilitate, creativitate, calitate, simplitate. Ne bucură să avem clienţi care gândesc la fel. Ei ne-au încurajat să mizăm pe inovaţie şi să propunem an de an idei, forme, materiale şi tehnologii noi.

Suntem unici parteneri în România pentru câteva dintre cele mai importante branduri pe piaţa internaţională a cadourilor de afaceri. Branduri atât de diferite, precum Lexon, Addex, Nava Design, Bewear, Mywalit, Multiflower, Cerutti 1881, Jean Louis Scherrer, Smalto sau Ungaro, împărtăşesc aceeaşi pasiune pentru design.

În urmă cu mulţi ani, am conceput şi produs primul obiect La Strada integral personalizat. Am denumit acest proiect 100% personalizare. Acum, studioul nostru de design are un portofoliu important de obiecte create exclusiv pentru clienţii nostri.

Încurajând inovaţia şi calitatea, suntem pregătiţi să acceptăm provocări. Mare parte din serviciile noastre sunt personalizate, anticipând răspunsuri la solicitările diverse ale clienţilor. Ca să-şi dovedească în timp utilitatea, le-am construit cu atenţie şi profesionalism.

La Strada nu a fost gândită ca un loc de muncă, ci ca un loc în care oameni, idei şi lucruri deosebite să se poată întâlni zi de zi. Le mulţumim partenerilor şi clienţilor noştri pentru 10 ani frumoşi petrecuti împreună.

 
 
la strada com srl
j40/2963/1994
cif ro5280360
albac 15 bucuresti sector 1
capital social 500.000 ron